Beautiful for you

Nagelstudio & Massagesalon


Nagelstudio Beautiful for you

Tegenwoordig is de verzorging van uw handen en voeten net zo belangrijk geworden als het laten knippen en kleuren van uw haar of het kopen en dragen van modieuze kleding of schoenen.

Uw handen laten voor een deel zien wie u bent. Bij het ontmoeten van andere mensen vallen uw handen als eerste op als u bijvoorbeeld iemand de hand schudt, uw drankje van tafel pakt tijdens een feestje of afrekent tijdens het winkelen.

Ook in de winkels en op internet is er veel verkrijgbaar voor het verfraaien van uw nagels. Helaas wordt er echter niet bij verteld hoe u deze producten moet gebruiken en welke schade u ermee kunt aanrichten bij het aanbrengen of verwijderen ervan.

Ik heb diverse opleidingen gevolgd en volg nog steeds bijscholingscurcussen om bij te blijven op dit gebied. Dit om uw nagels in topconditie te houden en steeds het beste resultaat te kunnen garanderen.

Er zijn diverse producten en merken op de markt voor zowel gelnagels als acrylnagels. Zelf werk ik met de hoogwaardige producten van WillA Nails.

PrinzYes is een geheel nieuw product in de nagelbranche, het draagt net zo fijn als gel maar heeft de stevigheid van acryl.

U kunt kiezen voor een French Manicure in wit, kleur of een glitter op de top of over de gehele nagel, een mooie nailart of een naturel look voor als u wel stevigere nagels wilt maar niet wilt dat het opvalt dat u kunstnagels draagt.

U kunt kiezen uit diverse vormen zoals Round, Oval, Square, Almond, Squoval.

Ook extreme nagel verlengingen zijn mogelijk zoals Classic Almond, Ballerina, Russian Almond of Stiletto.

De prijs daarvan ligt iets hoger omdat er meer tijd voor nodig is om deze nagels te maken. Deze nagels zijn ook langer dan de traditionele kunstnagels.

Kortom alles is mogelijk, ook voor uw teennagels. Deze worden uiteraard niet verlengd. Wel kan ik eventueel beschadigde of ongelijke nagels repareren met een speciale gel die geschikt is voor de teennagels waarna ik er met gelpolish een mooie French manicure of kleur op aanbreng.

Ook voor uw bruidsnagels u kunt bij mij terecht met een mooie nailart, zo heeft u prachtige nagels op de mooiste dag van uw leven.

Voor de nagelbijters heb ik een speciaal behandelplan samengesteld dit traject vergt wel enig doorzettingsvermogen omdat het moeilijk is om van deze nare gewoonte af te komen.


Mijn salon is gevestigd op de Cypresbaan 18

in Capelle aan den IJssel


Voor mooie nagels bent u bij mij aan het juiste adres.

Kijk gerust verder op mijn site en twijfel niet om te bellen, whatsappen of te mailen voor informatie of het maken van een afspraak.


** klik op onderstaande afbeelding voor de prijslijst **