Beautiful for you

Nagelstudio


Nagelbijtarrangement

Nagelbijten is een vervelende gewoonte, waar je maar moeilijk vanaf komt. Kunstnagels kunnen je hierbij helpen.

Om je in de goede richting te leiden om van het nagelbijten af te komen, heb ik een speciaal Nagelbijtarrangement samengesteld. Het vergt wel enige doorzettingsvermogen.

Afspraak 1 (week 1)

Je komt langs voor je eerste afspraak. Je nagels worden gecontroleerd en verstevigd en eventueel verlengd met PrinzYes.

De nagels worden kort gehouden, omdat je niet gewend bent aan lange nagels. Je krijgt een flesje nagelriemolie mee naar huis. Hiermee die je je nagelriemen minimaal 1x per dag in te smeren om ze soepel te houden.

Afspraak 2 (week 2)

Je komt langs voor een controle. We bespreken hoe het gaat en je nagels worden gecontroleerd. Eventuele luchtrandjes worden weggevijlt en afgebroken nagels worden gerepareerd.

Afspraak 3 (week 3)

2 weken na het verstevigen en evt. velengen van de nagels worden ze na behandeld. De nagels worden weer mooi in vorm gevijld en bijgevuld. Dit gebeurd de eerste paar afspraken steeds na 2 weken, omdat de nagels van een nagelbijter sneller groeien. Door ze eerst goed bij de houden, behoedt je om te gaan bijten en peuteren.

Afspraak 4 (week 5)

2 weken na de eerste nabehandeling gaan we de nagels weer opvullen. De nagels worden weer mooi in vorm gevijld en een stukje ingekort.

Afspraak 5 (week 7)

2 weken na de tweede nabehandeling gaan we de nagels weer opvullen. Je kunt uiteraard wisselen van opzet, French Manicure, Glitters of kleur.

Afspraak 6 ( week 10)

3 weken na de laatste nabehandeling vind de laatste afspraak van het arrangement plaats. De nagels worden voor de laatste keer na behandeld.


Na afloop kunnen we weer een afspraak maken om de nagels na 3 weken op te laten vullen of je kunt de nagels dan laten verwijderen. Indien je de nagels laat verwijderen moet je er zeker van zijn dat je van je nagels afblijft, anders zou het zonde zijn van het arrangement.

Prijzen

Het arrangement kost € 250,00

Inclusief een flesje nagelriemolie. Mocht er in de weken tussen de afspraken door, problemen zijn met de nagels, aarzel dan niet en bel.


Bij de 1e afspraak dient het volledige arrangement betaald te worden.